Waarom werken bij Kuehne + Nagel?

Samen vormen we het gezicht van logistiek

Wij bieden een omgeving waarin je jouw expertise kan doen groeien en vorm kan geven aan processen en innovatieve oplossingen. Ons wereldwijde netwerk en onze productportfolio groeit voortdurend, wat mogelijkheden biedt tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kuehne + Nagel; Leven en Werken

Bij Kuehne + Nagel maak je deel uit van een internationale, dynamische omgeving. In onze bedrijfsfilosofie staan innovatie en de kwaliteit van dienstverlening centraal. De expertise van onze werknemers is hierbij essentieel. En daarin investeren we. Tegelijkertijd realiseren we ons dat je werk niet je leven, maar een onderdeel ervan. Daarom bieden we verschillende functies aan, zodat je werk in jouw levenstijl past, of je nu fulltime of parttime wil werken. Sluit je aan bij Kuehne + Nagel en draag bij aan de toekomst van het bedrijf, én je eigen toekomst.

Werkomgeving

Onze moderne, aangename en veilige werkomgeving bieden jou de optimale situatie om te presteren. Wij voorzien de ruimte, instrumenten, technologie en ondersteuning die je nodig hebt om onze klanten de beste service te bieden.

Carrièreontwikkeling

Binnen Kuehne + Nagel kan jij jouw carrière doelstellingen bereiken. We realiseren ons dat onze medewerkers onze troef zijn, wat betekent dat wij in jou investeren. Zo zorgen wij voor een development plan, zodat jij je ten volle kan ontwikkelen. Wat je carrièredoel ook is, Kuehne + Nagel ondersteunt je erin!

Connecties en vriendschappen opbouwen

Een dynamische werkplek trekt dynamische mensen aan. Dat maakt dat je bij ons veel verschillende collega’s krijgt; jong en oud, uiteenlopende achtergronden en culturen met een schat aan persoonlijke ervaringen. Leer van je collega’s en deel je kennis en ervaringen. Want door samen te werken en van elkaar te leren, kunnen wij een topservice leveren aan onze klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om elkaar beter te leren kennen tijdens het werk! Geniet en heb plezier. Verbreed je wereld!